Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині розпочали роботу щодо укладення Територіальної угоди на 2016-2018 роки

В області розпочата робота щодо укладення Територіальної угоди між Полтавською обласною державною адміністрацією, Полтавським обласним об’єднанням організацій роботодавців, Полтавським регіональним відділенням Українського союзу промисловців і підприємців та Полтавською обласною радою професійних спілок на 2016-2018 роки. Про це повідомили у Полтавській ОДА.

Розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 06.04.2016 № 152  „Про проведення переговорів щодо укладення територіальної угоди на 2016-2018 роки” затверджено склад робочої комісії представників Сторони органів виконавчої влади та уповноважених ними органів для проведення попередніх консультацій і переговорів щодо укладення територіальної угоди.

Аналогічні робочі комісії створені Полтавським обласним об’єднанням організацій роботодавців, Полтавським регіональним відділенням Українського союзу промисловців і підприємців та Полтавською обласною радою професійних спілок.

Департаментом праці та соціального захисту населення Полтавської облдержадміністрації здійснюється координація процесу опрацювання проекту Територіальної угоди на 2016-2018 роки сторонами соціального діалогу.

Проект Територіальної угоди, запропонований Полтавською обласною радою професійних спілок, направлено Полтавському обласному об’єднанню організацій роботодавців, Полтавському регіональному відділенню Українського союзу промисловців і підприємців, структурним підрозділам облдержадміністрації та територіальним підрозділам центральних органів виконавчої влади для опрацювання, погодження чи надання власних пропозицій.

Перейти до вмісту