Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Лубенські школярі привітали з Великоднем бійців добровольчих батальйонів

Патріотичну акцію «Великодні дарунки воїнам» провела в Лубнах громадська організація «Міжнародна асоціація недоторканості приватного життя та безпеки людини» та її волонтерський центр «Патріоти України».

Учні загальноосвітньої школи №10 зустрілися з воїнами батальйонів ім.Кульчицького та ОУН, які брали участь у подіях на Майдані та боях в АТО. Юні ведучі Данило Бровар та Каміла Олійник , звернулися до однолітків із закликом завжди пам’ятати про тих, хто боронить Україну на її східних рубежах та допомагати їм. Учасниці гуртків школи №4 та районної бібліотеки імені Володимира Малика передали воїнам власноруч виготовлені обереги .

DSC_1437

Пісню «Незнайомий мій брат» виконав семикласник школи №2 Денис Колісник , а вірші « Ми з тобою одною крові» та «Без імен» прочитали п’ятикласниці спеціалізованої школи № 6 Ангеліна Тарасенко та Даша Данько.

Голова правління Полтавського відокремленого підрозділу громадської організації «Міжнародна асоціація недоторканості приватного життя та безпеки людини» Олена Микитюк подякувала учням та вчителям за постійну допомогу і підтримку, вручила їм подяки та сувеніри.

Перейти до вмісту