Ви тут:
Головне Оголошення Полтавщина Суспільство 

Конкурс з відбору кандидатів на посади начальників та заступників бюро правової допомоги продовжено

77777Координаційний центр з надання правової допомоги Міністерства юстиції України оголошує конкурс з відбору кандидатів на посади начальників та/або заступників начальників бюро правової допомоги, що розпочнуть діяльність з 1 липня 2016 рокув усіх регіонах України.

Якщо Ви маєте вищу юридичну освіту не нижче першого (бакалаврського) рівня, вільно володієте українською мовою та маєте бажання приєднатися до команди системи безоплатної правової допомоги в Україні – спробуйте свої сили!

Середній рівень місячної заробітної плати – від 3 500 грн.

У Полтавській області бюро будуть утворені у: Великій Багачці, Зінькові, Диканці, Карлівці, Машівці, Котельві, Нових Санжарах, Решетилівці, Чутово, Шишаках, Гадячі, Гребінці, Лохвиці, Миргороді, Оржиці, Пирятині, Хоролі, Чорнухах, Глобино, Кобеляках, Козельщині, Семенівці, Комсомольську.

Для участі у конкурсі претендентам необхідно:

1) до 18 години 00 хвилин 31 травня 2016 року заповнити заявку на веб-сайтіwww.legalaid-jobs.in.ua. Надіслані в інший спосіб та/або з порушенням встановленого строку заявки не розглядаються;
2) до 00 годин 00 хвилин 17 червня 2016 року пройти курс дистанційного навчання «Вступ до системи надання безоплатної правової допомоги» (далі – дистанційний курс). Зареєструватися на дистанційному курсі зможуть ті претенденти, які отримають запрошення Координаційного центру з надання правової допомоги, надіслане на адресу електронної пошти, вказану в заявці. Проходження претендентами дистанційного курсу завершується о 00 годин 00 хвилин 17 червня 2016 року.

Претенденти, які відповідають встановленим вимогам та пройшли дистанційний курс, будуть запрошені на інтерв’ю шляхом надсилання регіональними центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги повідомлення на адреси електронної пошти, вказані претендентами в заявках. Інтерв’ювання розпочнеться 30 червня 2016 року. Для проходження інтерв’ю необхідно буде прибути до приміщення відповідного регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та пред’явити паспорт громадянина України.

Прийняття на роботу здійснюватиметься директорами відповідних регіональних центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги відповідно до законодавства про працю України в межах повноважень та в порядку, що визначені Положенням про центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги, затвердженим наказом Міністерства юстиції України від 10 березня 2015 р. № 329/5, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 березня 2015 р. за № 266/26711.

Методологічна підтримка проведення конкурсу здійснюється українсько-канадським проектом «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що реалізується Канадським бюро міжнародної освіти і фінансується Міністерством закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади.

Запрошуємо до участі у конкурсі

Перейти до вмісту