Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

Харчоблоки навчальних закладів Кременчука перевіряє спеціальна комісія

3085
Організацію дитячого харчування в закладах освіти Кременчука перевіряє спеціально створена комісія, до складу якої увійшли депутати Кременчуцької міської ради, санлікарі, медики, представники структурних підрозділів органів місцевого самоврядування. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.
Комісію створили після ситуації, що трапилася у загальноосвітній школі № 1, коли батьки учнів запідозрили отруєння своїх дітей харчовою токсикоінфекцією. І хоча діагноз цей не підтвердився,  керівництво міста ініціювало створення такої комісії з метою перевірки харчоблоків всіх навчальних закладів міста. Директор департаменту освіти Кременчука Геннадій Москалик наголосив, що уже еревірили 4 загальноосвітньої школи та 1 заклад професійної освіти.
Міський голова Віталій Малецький наголосив, що освітянські заклади мають створити належні умови аби якість дитячого харчування та умови, в яких відбувається прийом їжі дітьми, відповідали всім санітарним нормам. Разом із цим керівник міста підкреслив, що в закладах освіти  порядку в харчоблоках і столових слід дотримуватись постійно, адже за ним, перш за все, стоїть  здоров’я дітей.
 

 

Перейти до вмісту