Ви тут:
Головне Медицина Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Відсьогодні дві аптеки “Полтавафарм” продаватимуть ліки з мінімальною націнкою

poltavafarmСоціальна програма починає діяти з 5 квітня у аптеках №2 і №50 Полтави. На пільги мають право ветерани війни, учасники бойових дій: АТО, воїни-інтернаціоналісти та інші особи, на яких поширюється  дія Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”. Про це повідомили у Полтавській обласній раді.

“Пільгові категорії громадян зможуть купувати за готівку ліки з мінімальною націнкою 5%.  У той час законодавством дозволена націнка 25%. Програма стосується усього переліку ліків  та засобів медичного призначення”, – наголосив в.о. директора ПОКП “Полтавафарм” Валерій Прядко.

“Це перший реальний результат, який ми отримали у процесі  реформування підприємства і зміни керівництва. Адже саме соціальна місія має бути в основі його роботи. У планах – ціла низка соціальних програм, які ми будемо впроваджувати на “Полтавафарм”. Вони вийдуть за межі обласного центру. В найближчій перспективі – Лубни, Кременчук, Миргород”, – зазначив голова обласної ради Олександр Біленький.

Аптека №2 (м. Полтава, вул. Сковороди, 1/3, тел. 2-04-26)
працює з 8:00 до 20:00,  сб.-нд. з 8:00 до 16:00

Аптека №50 (м. Полтава, вул. Пушкіна, 16, тел. 7-93-03)
працює з 8:00 до 16:00, вихідні: сб.-нд.

Перейти до вмісту