Ви тут:

ДПІ у м. Полтаві впроваджує систему «Мобільний консультант»

Запорукою ефективної співпраці між платниками податків та органом фіскальної служби є своєчасне інформування платників стосовно термінів подання звітності, нагадування про останній день сплати податків і зборів та інформаційні повідомлення боржникам стосовно погашення боргу. З цією метою Державною податковою інспекцією у м. Полтаві планується впровадження системи «Мобільний консультант», через яку буде здійснюватись сповіщення платників на номери мобільних операторів зв’язку по заздалегідь сформованим спискам.

Тому запрошуємо платників податків, які бажають отримувати сповіщення засобами мобільного зв’язку, звернутися до модератора Центру обслуговування платників ДПІ у м. Полтаві за адресою вул. Фрунзе, 155 та заповнити відповідну заяву-згоду.

Розсилка SMS повідомлень – це один із найефективніших способів взаємодії з платниками, який дозволяє охопити велику аудиторію та в найкоротші терміни доставити платнику важливу для них інформацію. Сервіс «Мобільний консультант» має забезпечити як своєчасне декларування та сплату податків до бюджету, так і недопущення виникнення податкового боргу.

Перейти до вмісту