Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

З’явився довідник актуальних міжнародних програм і проектів, які надають підтримку громадам

750_300_1831

Асоціація міст України видала довідник, що містить перелік основних міжнародних організацій, які надають підтримку органам місцевого самоврядування, недержавним організаціям, ініціативним групам.

Основна увага у збірці приділена актуальним проектам підтримки міжнародними організаціями України у сфері децентралізації та регіональної політики. Інформація може бути корисна перш за все муніципалітетам, а також усім, хто цікавиться участю міжнародної спільноти у здійсненні реформування в Україні.

Проекти міжнародних донорів дозволяють не тільки пришвидшити рух українських громад до європейських стандартів, формують міцне громадянське суспільство, але й безпосередньою технічною допомогою допомагають крок за кроком покращувати інфраструктуру міст. Довідник показує весь спектр таких резервів та покликаний підштовхнути муніципалітети до залучення донорських коштів на розвиток населених пунктів.

У виданні проекти і програми, що реалізуються в Україні у сфері децентралізації та регіональної політики розподілено на розділи за сферами:

  • Реформа місцевого самоврядування / Регіональний розвиток
  • Покращення житлово-комунальних послуг, енергетичної ефективності, зелена економіка
  • Надання адміністративних та соціальних послуг та електронне врядування

 

Джерело: Асоціація Міст України

Перейти до вмісту