Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Відсьогодні Патрульна поліція працює і в Полтаві

Сьогодні, 5 березня, у Полтаві офіційно з’явилася нова патрульна поліція. 245 осіб, серед яких 36 -учасники АТО, склали присягу на вірність України. У церемонії відкриття взяли участь – Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, міністр МВС України Арсен Аваков, заступник голови Національної поліції Олександр Фацевич, голова Полтавської ОДА Валерій Головко, голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, заступники голови ОДА, керівник Полтавської поліції Олег Бех, секретар Полтавської міської ради Оксана Деркач та інші.

Текст присяги зачитав начальник управління патрульної служби м. Полтава  Віталій Мельничук.

Звертаючись до полтавців Арсеній Яценюк, зокрема, зазначив: “Наше суспільство потребує постійних змін. Полтава — 16 місто в Україні, де з’явилася нова поліція. Це — не нова культура спілкування, відповідальності перед громадянами та навпаки. Ви маєте великий кредит довіри суспільства. Ми очікуємо чесної, відповідальної, професійної праці. У полтавській поліції — чимало учасників АТО. Це — відповідальність держави інтегрувати українських вояків у мирне життя”.

 “Нова поліція сьогодні дуже важлива як авангард реформи. Суспільство має повірити, що служити та захищати — це не просто слова. У складі нової патрульної поліції 245 чоловік, серед них — 36 учасники АТО, переважно із батальйону особливого призначення “Полтава”. Переконаний, що ви передасте свій досвід іншим”, – наголосив у своєму виступі міністр МВС України Арсен Аваков.

Голова Полтавської ОДА Валерій Головко виступаючи перед присутніми сказав: “Ми сьогодні маємо нових патрульних поліцейських. Вітаю з цим Полтаву та всіх мешканців області. Це не просто нові обличчя – це вже нова філософія. Полтавці мають бути коректними та виваженими до нових патрульних, які забезпечуватимуть вашу безпеку. Хотів би, щоб той кредит довіри, який має нова поліція, був ще вищим”.

Привітати нових патрульних також приїхав  заступник голови Національної поліції Олександр Фацевич.

П’ятьом учасникам АТО, бійцям батальйону особливого призначення “Полтава”, які кілька днів тому повернулися із Сходу країни прем’єр-міністр вручив ключі від двокімнатних квартир у житловому будинку Комсомольська, який передали на баланс ГУ НП у Полтавській області від “Нафтогаз” України.

Знімок екрану - 05.03.16 - 13:07:29

Знімок екрану - 05.03.16 - 15:00:26

Перейти до вмісту