Ви тут:

Скликається п’ята позачергова сесія Полтавської облради

Голова обласної ради Олександр Біленький видав розпорядження про скликання п’ятої позачергової сесії обласної ради сьомого скликання, пленарне засідання якої відбудеться 23 березня о 10.00 у приміщенні обласної ради (м. Полтава, вул. Жовтнева, 45). Про це повідомили у Полтавській обласній раді.

На розгляд сесії внесені питання:

1. Про звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження видачі публічному акціонерному товариству «Укргазвидобування» спеціального дозволу на видобування газу природного, нафти, конденсату та супутніх компонентів Матвіївського родовища на території Котелевського та Зіньківського районів Полтавської області, у зв’язку з розширенням меж раніше наданої у користування ділянки надр.

2. Про звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження видачі публічному акціонерному товариству «Укргазвидобування» спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) газу природного, конденсату, нафти Руновщинської площі на території Полтавського, Диканського та Котелевського районів Полтавської області.

3. Про звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження видачі товариству з обмеженою відповідальністю «Астрогаз» спеціального дозволу на видобування нафти, газу, розчиненого у нафті, газу природного, конденсату Пірківського родовища на території Зіньківського району Полтавської області.

4. Різне.

На сесію запрошуються: народні депутати України, голова обласної державної адміністрації, заступники голови обласної державної адміністрації, міські голови міст обласного значення, голови районних рад, голови районних державних адміністрацій, керівники департаментів, управлінь і відділів облдержадміністрації, керівники обласних організацій, установ, підприємств, які мають відношення до питань, що розглядаються на сесії, міські голови міст районного значення та селищні голови, керівники профспілкових органів області, громадських організацій, представники засобів масової інформації.

Перейти до вмісту