Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці викрили підпільний цех з виготовлення алкоголю

У одному з гаражних приміщень правоохоронці виявили етиловий спирт,  горілчану продукцію та тару. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

У ході проведення санкціонованого обшуку кременчуцькими правоохоронцями спільно з працівниками міжрайонного відділу № 2 Управління захисту економіки в Полтавській області Департаменту захисту економіки України, виявили та задокументували факт виготовлення алкоголю кустарним способом.

В одному з міських гаражів Кременчука поліцейські вилучили близько 100 літрів спирту етилового, понад 100 літрів вже розлитої у пластикові ємності сумнівної продукції та прилади для виготовлення лікеро-горілчаних виробів.

Правоохоронці вилучили знайдене та направили на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 204 частиною 1 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

«Ми закликаємо громадян повідомляти інформацію про місця можливої реалізації та виготовлення сумнівного алкоголю на безкоштовну цілодобову лінію «102», до ГУНП в Полтавській області за телефонами:(0532) 51-77-57, (0532) 56-22-33», – повідомив Вадим Могила, начальник кременчуцької поліції.

Перейти до вмісту