Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці планують оголосити другий конкурс на вибір керуючої компанії індустріального парку «Центральний»

17 березня у Кременчуці планують вдруге оголосити новий конкурс на вибір керуючої компанії індустріального парку «Центральний». Деталі проведення такого конкурсу та, зокрема, внесення доповнень до змісту оголошення обговорили сьогодні на засіданні робочої групи, яка відбулася під головуванням заступника міського голови Дмитра Кравченка. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.
У рамках засідання були заслухані та внесені доповнення  до змісту оголошення, що стосуються банківських гарантій, які в обов’язковому порядку  мають  надаватися учасниками конкурсних процедур.  Як зазначили на засіданні, такий підхід дасть можливість саме спеціалістам банківських установ робити висновки щодо  фінансової спроможності  потенціальних учасників конкурсу, а самим депутатам більш предметно вивчити пропозиції від конкурсантів щодо варіантів будівництва та розвитку індустріального парку та обрати найбільш прийнятні для парку «Центральний».
Варто відмітити, що саме на отриманні банківських гарантій депутати міської ради наполягали, коли тривав перший конкурс із вибору керуючої компанії. Не дочекавшись їх, на сесії міської ради не було затверджене рішення про переможця конкурсу на вибір керуючої компанії індустріального парку «Центральний». Планується, що другий конкурс буде оголошено 17 березня. Документи на участь у ньому від претендентів на виконання ролі керуючої компанії прийматимуть упродовж місяця.
Перейти до вмісту