Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

У Комсомольську виявляють торгівельні заклади, де неповнолітнім продають алкголь та цигарки

Працівники сектору ювенальної поліції Комсомольська проводять профілактичні заходи щодо виявлення фактів продажу неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Поліцейські перевірили дотримання закладами торгівлі заборони на продаж неповнолітнім алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів. У результаті чого встановлено, що з семи торгових точок у двох неповнолітнім продали алкогольні напої.

Відносно порушників складено адміністративні протоколи за ч 2 статті 156 Адміністративного кодексу України (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) та проведено профілактичні бесіди з метою недопущення вчинення подібних правопорушень в подальшому.

Як повідомив старший інспектор поліції Комсомольська Юрій Гусаренко, упродовж поточного року виявлено 3 факти продажу неповнолітнім алкогольних напоїв.

Працівники поліції закликають продавців та власників торгових точок не нехтувати Законом заради наживи та у жодному разі не продавати алкогольні, слабоалкогольні напої та тютюнові вироби неповнолітнім.

Перейти до вмісту