Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

Творча зустріч з музикантами відбулась для вихованців Кременчуцької виховної колонії

Учора для вихованців Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області організували творчу зустріч з талановитими молодими музикантами м. Кременчука.

До установи завітали прихильники української рок-пісні , автор власних пісень Дмитро Хота та Олександр Притула. Гості поспілкувалися з хлопцями, розповіли про культурне життя сучасної молоді, їх вподобання та інтереси. Наголосили, що від життя слід отримувати задоволення у мистецтві, постійно розвиватися, шукати в собі здібності і таланти. Зазначили, що всі люди – браття, і не слід вішати якихось «ярликів» один на одного.

В залі звучали пісні Віктора Цоя, Кузьми Скрябіна, гурту «Океан Ельзи». Пісні про життя і любов, про дружбу і повагу до людей, про батьків і дітей. Пісня «Страх в твоїх глазах» змусила вихованців замислитися про те, що слід боротися зі своїми страхами і йти впевнено вперед до світлого і щасливого майбутнього. Сколихнули підлітків пісні про маму, – людину, яка завжди буде любити і ніколи не зрадить. Пісні про вірність спонукали задуматися над тим, що слід бути вірними, не зраджувати близьким людям.

Зустріч відбулась у теплій, невимушеній атмосфері та залишила у хлопців колонії добрі згадки.

Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області

Перейти до вмісту