Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

«Таємнича Полтава» у квітні запрошує на літаки та в монастир

В рамках інформаційно-туристичного проекту «Таємнича Полтава» запрошуємо у квітні разом відвідати надзвичайно цікаві куточки Полтави.

10 квітня – перша екскурсія в Полтавський музей дальньої та стратегічної авіації приурочена до дня Космонавтики. Музей створено у квітні 2007 року, однак початком формування експозиції можна вважати 1987 рік, коли поряд з учбовим корпусом 185 гвардійського важкого бомбардувального авіаційного полку на довічну стоянку був встановлений легендарний літак Ту-16. В подальшому експозицію музею розширено стратегічними літаками-ракетоносцями Ту-160, Ту-95МС… Відвідувачам надається унікальна можливість побувати в середині літаків, сісти за штурвал.

16 квітня – традиційна екскурсія в Хрестовоздвиженський монастир із підйомом на оглядовий майданчик 47-метрової дзвіниці. Ми запрошуємо до головного Воздвиженського собору (1699–1709 рр.) та відновленої Троїцькі церкві (1999). У Вас буде унікальний шанс піднятися на оглядовий майданчик 47- метрової чотириярусної дзвіниці. Ви дізнаєтесь про непросту історію обителі, святих людей, чудотворні ікони, що зберігаються в монастирі та багато іншого з розповіді глибоко віруючої людини, яка найповніше може передати всю значимість святого місця. Ця ексклюзивна екскурсія в рамках проекту проходить із жовтня 2013 року.

Екскурсії будуть дуже цікаві для батьків із дітками та дорослих. Запрошуємо відкрити нові таємниці міста разом із однодумцями в рамках унікального інформаційно-туристичного проекту «Таємнича Полтава». Кількість місць обмежена, тож поспішайте подати письмову заявку – http://www.ingreen.in.ua/tours/topoltava/1114

Перейти до вмісту