Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Студентські команди Полтавського коледжу харчових технологій позмагались у турнірі з КВК

Учора в рамках тижня циклової комісії спеціальності «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв» та з нагоди Міжнародного жіночого дня, відбувся турнір з КВК серед студентських команд Полтавського коледжу харчових технологій. Участь у заході взяли студенти електромеханічного відділення спеціальностей «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок», «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв» та студенти комп’ютерно-технологічного відділення спеціальності «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж».

На початку заходу зі словами привітань до усіх присутніх звернувся начальник відділу реалізації молодіжної політики управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради Анатолій Павленко. Він побажав усім командам успіхів, а глядачам – гарного настрою.

Програма турніру була насиченою та цікавою. На конкурсантів чекали традиційні конкурси КВК: «Привітання», «Біатлон», «Новини», «Конкурс капітанів» та «Домашнє завдання».

Кращих з кращих в цьому турнірі визначали об’єктивні судді. До складу журі увійшли: директор коледжу Анатолій Палаш, володарі зимового кубку першої Полтавської ліги КВК, учасники команди «Французи» Ярослав Таран та Владислав Призов, організатор турніру КВК серед студентів коледжів та технікумів м. Полтави Вероніка Пасько, а також переможець кубку технічного університету 2015 року Андрій Абрамов.

Відтак, перемогу у турнірі здобула збірна холодильщиків «Компресор». Друге місце розділили між собою збірна комп’ютерщиків «Терабайт сміху» та збірна механіків «Фіксики». Звання кращого актора турніру КВК виборов капітан команди «Компресор» Ілля Гончаров.

Всі команди отримали солодкі подарунки від управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради.

Перейти до вмісту