Ви тут:
Економіка Полтавщина Пригоди Суспільство 

На Диканщині ліквідували надзвичайну ситуацію з перевезенням нафтопродуктів

735150_1239192622759180_17304785514915330_n

На території Диканського району Диканською районною адміністрацією спільно з УДСНС провели  «Комплексну перевірку реалізації заходів державної політики у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру».

Мета перевірки –  посилення реагування на надзвичайні ситуації.

Згідно з програмою та сценарієм навчань проводились спільні рятувальні заходи, згідно завдань, що визначені об’єднаним координаційним штабом.

Відповідні служби, підрозділи, комісії, організації, установи та органи влади в «єдиній ланці» вдосконалювали навички, відпрацьовували практичні дії під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, здійснення заходів щодо захисту населення і територій.

Була введена умовна надзвичайна ситуація про те, що під перевезення нафтопродуктів автомобільною цистерною водій автомобіля не впорався з керуванням і допустив зіткнення із іншим автомобілем, який перевозив борошно.

Мобільна група Диканського відділення поліції виїхала на місце пригоди вчасно та в повному екіпіруванні.

Як повідомили в ГУ НП в області, всі задіяні служби змогли визначити рівень готовності своїх сил до дій при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, а також відпрацювати питання взаємодії між усіма службами цивільного захисту, удосконалити практику і вміння керівного складу органів управління щодо організації та проведення рятувальних робіт та ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій, захисту населення і території.

mid

Перейти до вмісту