Ви тут:

Друге пленарне засідання третьої сесії Полтавської обласної ради ( пряма трансляція)

О 10: 40 голова обласної ради Олександр Біленький оголосив вже другу з початку роботи сесії перерву на 30 хвл. 

Розпочалось друге пленарне засідання третьої сесії Полтавської обласної ради ( пряма трансляція ОДТРК “Лтава”)

Нагадаємо, на розгляд сесії внесені питання:

1. Про звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження отримання товариством з обмеженою відповідальністю «Миргородський сироробний комбінат» спеціального дозволу на видобування питних підземних вод Миргородського-4 родовища (свердловини № 13(4479), 18 (4478) на території м.Миргород Полтавської області.

2. Про звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження отримання публічним акціонерним товариством «Транснаціональна фінансово-промислова нафтова компанія «Укртатнафта» спеціального дозволу на видобування питних підземних вод Омельницького родовища (водозабір №2) на території Кременчуцького району Полтавської області.

3. Про відмову Державній службі геології та надр України у погодженні отримання без проведення аукціону публічним акціонерним товариством «Укргазвидобування» спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного, конденсату Вільної площі на території Машівського та Новосанжарського районів Полтавської області.

4. Про відмову Державній службі геології та надр України у погодженні отримання без проведення аукціону публічним акціонерним товариством «Укргазвидобування» спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного, конденсату Абрамівської площі на території Машівського та Карлівського районів Полтавської області.

5. Про відмову Державній службі геології та надр України у погодженні отримання без проведення аукціону публічним акціонерним товариством «Укргазвидобування» спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного, конденсату Федорівської площі на території Карлівського району Полтавської області.

6. Про відмову Державній службі геології та надр України у погодженні отримання без проведення аукціону товариством з обмеженою відповідальністю «Квазар Енерджі» спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Любачівсько-Щербаківської площі на території Решетилівського району Полтавської області.

7. Різне.

Перейти до вмісту