Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

З початку року податковий борг на Полтавщині скорочено більш ніж на 101 млн.грн

1424252450Про це повідомив заступник начальника Головного управління ДФС у Полтавській області Сергій Садовий, відзначивши, що в січні 2016 року територіальними органами ДФС Полтавської області органами було забезпечено скорочення податкового боргу на 101,4млн.грн., а фактичні надходження до бюджету склали 34,8млн.грн. Крім того, з початку року органами ДФС у Полтавській області було передано на продаж заставного майна на 2,4млн.грн.

Шляхами досягнення планомірного забезпечення погашення податкового боргу платниками податків є належний рівень прогнозно-аналітичної роботи в підрозділах погашення заборгованості територіальних підрозділів ДФС Полтавської області та належне відпрацювання категорії економічно-активних боржників.

Одним із напрямків в роботі, які дозволяють забезпечити зменшення податкового боргу, є належний рівень відпрацювання банкрутів. В першу чергу, це співпраця органів ДФС області із судами, відстоювання позиції держави в комітетах кредиторів та взаємодія з арбітражними керуючими, управлінням юстиції.

Головне управління ДФС у Полтавській області

Перейти до вмісту