Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

Юні винахідники Кременчука ділитимуться своїми відкриттями

17 лютого Кременчуцький міський центр позашкільної освіти Кременчуцької міської ради у Полтавській області проводитиме  Міський зліт юних науковців, техніків, винахідників та раціоналізаторів.  Захід проводиться з метою організації змістовного дозвілля дітей та юнацтва, пошуку його нових форм; виявлення кращого досвіду науково-практичної та експериментальної діяльності учнівської молоді; ознайомлення юних винахідників із сучасними досягненнями в галузі інформаційного та методичного забезпечення винахідницької діяльності. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.
 
Програмою зльоту передбачено проведення конкурсів науково-дослідницьких, винахідницьких та раціоналізаторських розробок, захист та виконання конкурсних теоретичних завдань у секціях: матеріалознавство, новітні матеріали, технології та обладнання у промисловості і сільському господарстві; транспортні системи та обладнання; авіація і космонавтика; інформаційні та комунікаційні технології; охорона навколишнього середовища та енергозбереження; науково-дослідницька, експериментальна та конструкторська діяльність у машинобудуванні.
Попередні заявки на участь у конкурсі подаються не пізніше, як за 5 днів до початку зльоту, за адресою: 39600 м. Кременчук, вул. Чапаєва 69а КМЦПО, тел. 2-22-00, 2-40-96. Електронна адреса: [email protected]  
Перейти до вмісту