Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Карлівці вирішують проблему забезпечення людей з інвалідністю технічними засобами

http://karlivka.adm-pl.gov.ua/sites/karlivka.adm-pl.gov.ua/files/content/news/images/izobrazhenie_007_7.jpg

У Карлівській РДА обговорили питання щодо виконання Постанови Кабінету Міністрів України  “Про забезпечення інвалідів та дітей-інвалідів технічними та іншими засобами” в районі. Про це повідомили у Карлівській РДА.

Заступник голови РДА В.І.Пушкарьовою спільно з заступником головного лікаря комунальної організації Карлівського Центру первинної медико-санітарної допомоги С.І.Ковальчук, заступником головного лікаря Карлівської центральної районної лікарні ім. Радевича Н.В.Кравченко та начальником управління праці та соціального захисту населення РДА Т.В.Заєць обговорили питання щодо забезпечення інвалідів району технічними засобами.

За кошти районного бюджету станом на 22.02.2016 року забезпечені допоміжними засобами для туалету – 1 інвалід, виробами медичного призначення (кало приймачі) – 1 інвалід.

До Департаменту охорони здоров’я ОДА подали первинну облікову документацію для забезпечення засобами медичного призначення та допоміжними засобами для туалету для 2-х інвалідів І групи.

На другому засіданні позачергової другої сесії сьомого скликання Карлівської районної ради затвердили районну Програму забезпечення інвалідів, дітей-інвалідів технічними засобами для використання в побутових умовах на 2016-2018 роки.

http://karlivka.adm-pl.gov.ua/sites/karlivka.adm-pl.gov.ua/files/content/news/images/izobrazhenie_008_8.jpg

Перейти до вмісту