Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги прийняв участь в круглому столі

IMG_20160208_101418

8 лютого начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяна Анатоліївна Ражик прийняла участь в засіданні «круглого столу» на тему «Доступ до правосуддя людей з особливими потребами», організованого Полтавським районним судом Полтавської області та проведеного його головою – Кіндяком Ігорем Степановичем.

Участь в заході взяли представники державних і недержавних установ та організацій.

Найбільшу зацікавленість в обговоренні проблемних питань доступу до правосуддя людей з особливими потребами виявили представники Полтавської обласної організації УТОГ та Полтавського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів.

IMG_20160208_113438

Тетяна Анатоліївна Ражик мала можливість розказати присутнім про безоплатну вторинну правову допомогу та послуги, які надає Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Також учасники круглого столу приділили особливу увагу обговоренню питання забезпечення вторинною правовою допомогою інвалідів.

Перейти до вмісту