Ви тут:
Відео Головне Кримінал Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині демонтували усі незаконні газові АЗС (ФОТО, ВІДЕО)

Автозаправні станції працювали на території області без жодних дозвільних документів. Газові модулі були виготовлені саморобним «кустарним» способом та становили небезпеку для оточуючих. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції та ДСНС провели профілактичні рейди на території Полтавської області. В результаті чого 3 незаконні АЗС припинили свою діяльність.

Демонтовані заправні станції працювали без жодних дозвільних документів. Окрім того, що станції діяли незаконно, вони ще й становили небезпеку для громадян та навколишнього середовища.

Попередньо встановлено, що модуль для заправки газом транспортних засобів виготовлений саморобним «кустарним» способом. Також виявлено пошкодження трубопроводу, з якого відбувався витік газу.

Всі незаконні АЗС демонтовані.

У рамках кримінального провадження, відкритого статтею 241 (Забруднення атмосферного повітря) Кримінального кодексу України проводяться слідчо-оперативні заходи по встановленню кола осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

Організаторам незаконного бізнесу загрожує покарання у вигляді штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до 3-х років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на той самий строк або без такого.

Перейти до вмісту