Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Ірина Пашко роз’яснила передачу реєстраційних функцій місцевій владі у Лохвиці та Гадячі

фото і заставка

На Полтавщині начальник Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Ірина Пашко разом з командою продовжили роз’яснювати передачу функцій державної реєстрації. 5 лютого очільниця ГТУЮ у Полтавській області провела нараду у Лохвиці та Гадячі для голів сільських, районних, міських рад, РДА та нотаріусів.

Під час наради Ірина Пашко та її команда провели роз’яснювальну роботу щодо покрокових дій по передачі та набуттю повноважень з державної реєстрації, наголосивши на можливостях та перевагах при децентралізації влади і дерегуляції. Зокрема детально розповіла про механізм передачі повноважень щодо державної реєстрації речових прав  на нерухоме майно та  бізнесу органам місцевого самоврядування.

Заступник начальника ГТУЮ з питань державної реєстрації Людмила Григор’єва поінформувала присутніх про створення Комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Полтавській області.

Також під час наради обговорили та вирішили проблемні питання.

Нагадаємо, що раніше Ірина Пашко роз’яснила механізм передачі функцій державної реєстрації у Шишаках та Великій Багачці.

фотки 004

фотки 011

фотки 005

фотки 006

Перейти до вмісту