Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

30 молодих кременчужан отримуватимуть стипендію міської ради

З метою створення сприятливих умов для життєвого самовизначення і самореалізації обдарованої молоді, отримання якісної вищої освіти, забезпечення необхідних стартових можливостей для соціального становлення, залучення студентів до наукової та науково-технічної діяльності, до роботи в органах студентського самоврядування, враховуючи подання вчених, педагогічних, студентських рад вищих навчальних закладів  12 лютого 2015 року  виконавчий комітет Кременчуцької міської ради прийняв рішення «Про призначення стипендій Кременчуцької міської ради студентам вищих навчальних закладів м. Кременчука». Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.
Відповідно  до цього рішення з лютого по червень 2016 року 14 кращих студентів вищих навчальних закладів отримуватимуть стипендії Кременчуцької міської  ради  у розмірі 1 тис. грн.  за визначні успіхи у навчанні та науковій роботі.  Стипендію у розмірі 600 грн. отримає також ліцеїст ІІ курсу Кременчуцького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.
Ще 15 стипендій Кременчуцької міської ради  отримає молодь за активну участь у громадському житті навчального закладу та міста. Таку стипендію отримають 14 студентів вищих навчальних закладів в розмірі  1тис.  грн.  та один  ліцеїст  Кременчуцького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою у розмірі 600 грн.
Перейти до вмісту