Ви тут:
Полтавщина Р Суспільство 

Голова фракції ВО «Батьківщина» в Полтавській облраді Руслан Богдан: Вихід «Батьківщини» з коаліції став єдино можливим способом протистояти встановленій в Україні тотальній корупційній диктатурі

рд фото

Фракція партії «Батьківщина» на своєму засіданні прийняла одноголосне рішення про вихід з коаліції у Верховній Раді.

Про це на брифінгу заявила голова фракції Юлія Тимошенко.

Відмова парламенту відправити уряд Яценюка у відставку показала, що демократичної коаліції в парламенті де-факто не існує, а є тіньовий кулуарний альянс провладних депутатів і залишків Партії регіонів, діяльність якого і призвела до гострої політичної та соціально-економічної кризи у державі.

Водночас, Юлія Тимошенко зазначила, що перезавантаження політичного процесу має відбутися виключно у мирний, конституційний спосіб. Будь-які революційні чи агресивні дії можуть призвести до втрати державності, що повністю співпадає з антиукраїнськими планами Кремля.

«Вихід «Батьківщини» з коаліції став єдино можливим способом протистояти встановленій в Україні тотальній корупційній диктатурі чинного прем’єр-міністра, а також створює можливість разом із здоровими силами українського суспільства створити альтернативу провладному корупційному угрупуванню та провести реальне перезавантаження держави», – сказав, коментуючи цю подію очільник фракції ВО «Батьківщина» в Полтавській обласній раді Руслан Богдан, – Лідер ВО «Батьківщина Юлія Тимошенко вважає, що час назвати речі своїми іменами! Досить мовчати! Нам потрібно реально добити кланово–політичну систему управління країною. Настав час втілити в життя всі заповіти першої та другої революцій. Ми готові до консолідації суспільства».

Перейти до вмісту