Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

Вихованці Кременчуцької виховної колонії привітали своїх наставників

Днями для вихованців Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області відчинила свої двері майстерня Діда Мороза. Хлопці з бажанням, інтересом і завзяттям прийнялися до виготовлення Новорічних подарунків, які згодом вручили своїм наставникам – людям, які вкладають в серця хлопців найкраще, вчать переосмислити свою поведінку, дбають про їх майбуття. Про це повідомили у прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області.

Під час кропіткої роботи хлопці мріяли одночасно і порадувати співробітників, і здивувати, а також залишити на серці приємний спогад та вдячність за невтомну працю. Протягом декількох днів вихованці виготовляли різноманітні листівки. Це для них було не тільки захоплюючим заняттям, але і приємним. Сам процес створення подарунків для наставників перетворився на свято. І напередодні Нового 2016 року порадував кожного співробітника.

А дарунки і справді вийшли особливими, незвичайними і цікавими, в листівках відчувалася душа, фантазія і старання кожного юнака. З великим задоволенням юнаки вручили подарунки, які потішили кожного дорослого: начальника колонії та його заступників, вихователів та молодших інспекторів відділу режиму і охорони, вчителів і кухарів, водіїв і кінологів, бухгалтерів і виробничий персонал, лікарів та психологів.

Перейти до вмісту