Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Вихованці Кременчуцької колонії приєднались до «Марафону написання листів на захист в’язнів сумління»

SDC13860

8 грудня вихованці Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області приєдналися до «Марафону написання листів на захист в’язнів сумління». Акція відбулась в знак підтримки людей, права яких порушуються в усьому світі.

Захід приурочили до Міжнародного Дня прав людини за ініціативи Amnesty International. Хлопці виявили солідарність та доклали частинку своїх зусиль для звільнення заарештованих, чиї права були порушені.

Як повідомляє прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області, увагу підлітків зосередили на 7 героїв правозахисної акції. Небайдужі юнаки та співробітники підписалися під петиціями в адресу цьогорічних героїв. Далі ці звернення передадуть в центральний офіс Amnesty International, який знаходиться у Лондоні, звідки вже їх надсилатимуть одним пакетом, кожному адресату.

Нагадаємо, Марафон – один з найбільших міжнародних заходів, що проводиться на підтримку людей, чиї права були порушені. Цього року Марафон триватиме з 4-го по 10-те грудня. Протягом цього періоду в різних наслених пунктах України люди писатимуть листи на підтримку героїв та героїнь цьогорічного Марафону – тих, хто постраждав від утисків, переслідувань, незаконних дій та правопорушень. Метою є надіслати якомога більше листів до урядів та органів влади відповідних країн на підтримку конкретних людей, чиї права були порушені, а також виявити з ними солідарність.

А самі полтавці не надто активно підтримали “Марафон написання листів”.

 

Перейти до вмісту