Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

У Полтаві суперечка між студентами закінчилася ножовими пораненням

Працівниками відділення поліції в Київському районі міста Полтава затримано і поміщено під варту 16-річного студента одного з навчальних закладів міста Полтави. Під час суперечки з неповнолітнім студентом іншого навчального закладу, він наніс йому два удари ножем. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Конфлікт виник в коридорі гуртожитку, де проживають студенти з обох навчальних закладів. Між ними виникла спочатку словесна перепалка, яка згодом переросла у бійку.

Потерпілого 17-річного студента автомобілем екстреної медицини з проникаючим ножовими пораненням в область спини було доставлено до однієї з лікарень Полтави та прооперовано. Стан здоров’я – стабільний середньої тяжкості.

«Студентом-нападником виявився мешканець одного з районних центрів Полтавщини, – повідомив начальник слідчого відділення в Київському районі Полтави Олег Кропивка. – Близько року тому за скоєння крадіжок та пограбування вироком суду йому було призначено покарання у виді позбавлення волі з випробуванням («умовно»), іспитовий строк якого ще не закінчився». Відповідно до санкції частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), за якою було розпочато кримінальне провадження, йому тепер загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Перейти до вмісту