Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві поліцейські провели рейд ялинковими базарами

PM105image001

Напередодні новорічних свят поліція зосереджує особливу увагу на викриття фактів перевезення незаконно вирубаних хвойних насаджень, затримання та притягнення до відповідальності осіб, причетних за вказані правопорушення, а також недопущення реалізації ялинок без чіпів у нестанових місцях.

До перевірки точок продажу ялинок у Полтаві були залучені журналісти полтавської телестудії «Місто». Розпочали рейд з околиці Центрального ринку по вулиці Шевченка. Тут найчастіше здійснюють торгівлю з рук в невстановленому місці.

За перші два дні рейду поліцейські склали більше 10-ти адміністративних протоколів за статтею 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення – торгівля з рук у невстановлених місцях промисловими товарами; статтею 159 КУпАП – порушення правил торгівлі на ринках; 164 Стаття 164 КУпАП – Порушення порядку провадження господарської діяльності.

Робота полтавської поліції по перевірці ялинкових базарів в місті триватиме до 31 грудня.

Поліція звертається до підприємців з проханням не порушувати чинного законодавства, дотримуватися правил торгівлі та бути взаємоввічливими. Щасливого Нового року!

Перейти до вмісту