Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство 

У Кременчуцькій міській дитячій лікарні новий головний лікар

У Кременчуцькій  міській дитячій лікарні відбулися кадрові зміни – головним лікарем закладу призначено Ларису Носенко, яка  у дитячій лікарні працює з 1979 року, а до останнього часу вона працювала завідувачем приймального відділення. Колишній очільник лікарні Микола Пересип звільнився за угодою сторін. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.
Сьогодні заступник міського голови Ольга Усанова разом із начальником міського управління охорони здоров’я Максимом Середою  офіційно представила нового керівника колективу дитячої лікарні. Вона зазначила, що у лікарні працює досить досвідчений і високопрофесійний медичний персонал, тож міська влада покладає надії на нового керівника, сподіваючись, що медичні послуги маленьким пацієнтам надаватимуться завжди вчасно і якісно. Зі свого боку, влада всіляко підтримуватиме лікарняний заклад, продовжуючи капітальні ремонти відділень та оснащуючи новим медичним обладнанням.
Максим Середа висловив сподівання, що колектив лікувального закладу підтримає колегу і разом вони зроблять дитячу  лікарню одним із кращих закладів охорони здоров’я міста. В свою чергу, він пообіцяв підтримку Ларисі Носенко  з боку міської влади та управління охорони здоров’я.
Перейти до вмісту