Ви тут:

ТОВ “Автошкола на Подолі” припинило розповсюджувати неправдиву інформацію

Адміністративна колегія Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України надала рекомендації ТОВ «АВТОШКОЛА НА ПОДОЛІ» про запобігання порушень конкурентного законодавства.

Як встановило Відділення за результатами розгляду заяви, Філія ТОВ «АВТОШКОЛА НА ПОДОЛІ» розмістила в щотижневій місцевій газеті м. Комсомольськ «ТЕЛЕЭКСПРЕСС» інформацію про найнижчі ціни підготовки водіїв категорій «А», «В», «С», «Д», «Є». Такі дії містили ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції у вигляді поширення інформації, що вводить в оману шляхом повідомлення суб’єктом господарювання безпосередньо невизначеному колу осіб неправдивих відомостей, що вплинули або можуть вплинути на наміри цих осіб щодо придбання товарів цього суб’єкта господарювання.

Відділення рекомендувало в порядку статті 14 Закону України «Про Антимонопольний комітет «України» ТОВ «АВТОШКОЛА НА ПОДОЛІ» утриматись від дій, що можуть містити ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції та мати негативний вплив на конкуренцію.

ТОВ «АВТОШКОЛА НА ПОДОЛІ» повідомило, що у подальшому дане оголошення використовуватись не буде.

Полтавське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України

Перейти до вмісту