Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Студенти Полтави легко “продаються”: у ПНПУ пройшов благодійний аукціон побачень

22 грудня у сімейному кафе «Family» відбувся фінал Благодійного аукціону побачень від ПНПУ. Саме в такий нестандартний спосіб студенти педагогічного вирішили зібрати кошти на солодкі подарунки дітям.

Даний благодійний аукціон побачень — традиційний захід студентської ради і є позитивним форматом благодійності у Полтаві. Проведення заходу відбувається за правилами справжнього аукціону. Але лотами у такій грі стають молоді хлопці та дівчата, що безкоштовно погоджуються піти на побачення, прогулянку чи вкласти компанію у грі чи заході таким же оригінальним і добрим людям. Покупцем же у цьому разі стає дівчина чи хлопець, які роблять грошові ставки на свого фаворита.

У такий спосіб студентам ПНПУ імені В.Г. Короленка вдалося зібрати 1149 грн. Гроші підуть на покупку солодких подарунків та виконання дитячих мрій у міській благодійній акції «Ялинка янголів», що стартувала у Полтаві декілька тижнів тому.

Голова студентської ради ПНПУ і одна з організаторів проекту Оксана Лашенкова говорить, що вони не очікували такої активності:

—​ В аукціоні взяло участь більше сотні молодих людей. Знайти одне одного і тим самим пройти у фінал змогли 27 пар. Для них ми влаштували дружній романтичний вечір у кафе-пекарні «Family».

Організатори переконані, що створювати нові волонтерські заходи дуже просто, а дарувати дітям щастя — легко.

—​ Наступного року ми приготували для полтавців ще креативніший задум, що залучить до волонтерства набагато більше охочих, — додає Оксана.

Студрада ПНПУ імені В.Г. Короленка

Перейти до вмісту