Ви тут:
Головне Офіційно Полтавщина Суспільство 

Проблеми ветеранів обговорили на конференції найчисельнішої організації Полтавщини

IMG_1175

“Обласна організація ветеранів” є найчисельнішою громадською організацію на Полтавщині – нараховує 380 555 осіб. Сьогодні її представники зібралися на сьому конференцію організації удосконалити  принципи своєї роботи та підвищити соціальну захищеність ветеранів.

В.о. голови ради обласної організації ветеранів Віктор Тесля відзвітував про роботу районних осередків та озвучив проблеми, які найбільше непокоять людей: пільги, високі ціни та тарифи на комунпослуги, тощо.

Організація нараховує 956 первинних осередків організацій в області, серед її членів – учасники Великої Вітчизняної війни, діти війни, ветерани праці, учасники бойових дій, силовики, тощо.

Загалом, ветерани направили півсотні різних звернень до центральних органів влади щодо медичного, соціального і пільгового забезпечення ветеранів, здорожчання  комунальних платежів:


Претензія до обласної влади у ветеранів лише одна – якщо вже керівники відгукнулися на запрошення і прийшли на конференцію, то прохання – вислухати проблеми ветеранів до кінця засідання.

У роботі ветеранської конференції взяли участь голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький та заступник голови Полтавської ОДА Роман Товстий.

 Олександр Біленький пообіцяв, що на усі звернення ветеранів реагуватимуть відповідно: “Позиція обласної ради – це неухильне піклування про ветеранів. Це забезпечення їх коштами. Ми хочемо до кінця року виконати програму 2015 року по забезпеченню коштами. Передбачено у 2015 році 570 тисяч гривень на Полтавську обласну ветеранську організацію. Наше завдання – неухильний діалог з людьми, які займають завжди активну громадянську позицію”

IMG_1169

Перейти до вмісту