Ви тут:
Головне Медицина Полтавщина Суспільство 

Положення про конкурс щодо керівників обласних комунальних підприємств прийматимуть 24 грудня

Знімок екрану - 21.12.15 - 11:44:46

Проект Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника комунального підприємства “Полтавафарм” під час профільної комісії обласної ради вирішили передати на  затвердження сесії облради 24 грудня.

Комісія розглянула цей проект, розроблений Департаментом охорони здоров’я облдержадміністрації на пропозицію громадськості.

Порядок визначає правові та організаційні засади проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника закладу охорони здоров’я як одного з етапів відбору кандидата, для об’єктивної оцінці його професійного рівня та знань законодавства.

Депутати вважають, що потрібно розробити єдиний типовий Порядок проведення конкурсу на заміщення будь-якої вакантної посади керівника об’єкту спільної власності територіальних громад області та внести його на розгляд обласної ради. Планують також створити робочу групу для напрацювання такого документа.

«Від кожної з фракцій має бути представник у робочій групі, яка робитиме напрацювання всіх документів, положення про конкурсну комісію, порядок проведення самого конкурсу, сутність самого контракту керівника тощо. Плюс необхідно, щоб сюди підключилася громадськість. Коли запрацює комісія – тоді це питання зрушиться з місця», – заявила керівник постійної комісії Людмила Овчаренко.

Перейти до вмісту