Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство 

Нардеп від Полтавщини звернеться до суду з вимогою оприлюднити відео конфлікту Аваков-Саакашвілі

14224943__large
Міхеіл Саакашвілі,Арсен Аваков

Народний депутат Сергій Каплін готує позов до адміністративного суду з вимогою оприлюднити відео конфлікту голів МВС Авакова та Одеської ОДА Саакашвілі на Нацраді реформ. Також нардеп реєструватиме ТСК Верховної Ради, яка б розслідувала погрози, які прозвучали на адресу Одеського губернатора з боку урядовців.

 “Приховувати від українців відеодоказ сварки високопосадовців на Національній раді реформ у присутності Президента — неприпустимо. Зі слів учасників ми знаємо, що в бік Михайла Саакашвілі летіли і погрози, і звинувачення, і навіть склянка з водою. Я вважаю, країна має бачити справжні обличчя своїх міністра внутрішніх справ та прем’єр-міністра. Якщо Аваков чи Яценюк, використовуючи досвід Грузії і її фахівців у своїх реформах, дозволяють собі казати екс-президенту цієї країни забиратися з України — це мають бачити всі. І грузини, які роблять з нуля Нацполіцію, і десятки інших іноземних спеціалістів, які приїхали розвивати нашу державу. Країна і її найвище керівництво теж має зробити свої висновки, тому я звернуся до суду і вимагатиму оприлюднення відео з камер таким способом ”,  – заявив Каплін. Повідомляють у прес-службі депутата.

Нардеп також направив до Верховної Ради лист з ініціативою створення тимчасової слідчої комісії, яка б  розібралася із погрозами Яценюка та Авакова Одеському губернаторові та подав відповідні звернення до ГПУ, Президента та Кабінету Міністрів.

Нагадаємо, як повідомляє 24tv.ua, ввечері 14 грудня інформаційний простір України сколихнула новина про грандіозний скандал під час засідання Ради реформ, що тривала на Банковій в присутності президента Петра Порошенка.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков ледь не побився з головою Одеської ОДА Міхеїлом Саакашвілі.

На Банковій відмовились публікувати відео інциденту, у соцмережах з цього приводу навіть влаштували флешмоб.

 

Перейти до вмісту