Ви тут:
Офіційно Полтавщина Суспільство 

У Гадячі нагородили переможців конкурсу «Краща рада року»

samovriad3 (Custom)У  Гадячі відбулися урочистості до Дня місцевого самоврядування. У кіноконцертному залі «Дружба» зібралися працівники виконавчих апаратів районної і міської рад, делегації сільських рад району, ветерани місцевого самоврядування.

Перед присутніми виступили голова районної ради Володимир Нікітенко, голова райдержадміністрації Олексій Матюшенко, міський голова Володимир Нестеренко.

«Найважливіше в самоврядуванні – це сумлінна, щоденна праця, спрямована на досягнення поставленої мети, яка об’єднує. Від щирого серця дякую вам за відповідальне ставлення до виконання обов’язків та бажання примножувати красу й багатство Гадяччини», – звернувся з вітальним словом до присутніх Володимир Нікітенко.

Посадовці окремо подякували ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток, – повідомляє сайт облради.

За багаторічну сумлінну працю, значний внесок у розвиток місцевого самоврядування Дипломом І ступеня нагороджено Лютенську сільську раду з врученням Почесної грамоти районної державної адміністрації та районої ради кращому секретарю сільської ради Олександрі Фисун за І місце у районному конкурсі «Краща рада року»; Дипломом ІІ ступеня – Сарівську сільську раду з врученням Подяки районної державної адміністрації та районної ради сільському голові Олегу Виноградову за ІІ місце у районному конкурсі «Краща рада року»; Дипломом ІІІ ступеня – Великобудищанську сільську раду з врученням Подяки районної державної адміністрації та районної ради сільському голові Тетяні Іщенко за ІІІ місце у районному конкурсі «Краща рада року».

samovriad4 (Custom)З нагоди свята Почесні грамоти районної державної адміністрації та районної ради отримали Григорій Київський – Краснознаменський сільський голова шостого скликання, ветеран служби в органах місцевого самоврядування, Олена Ходич – начальник загального відділу виконавчого апарату районної ради, Іван Кревсун – депутат районної ради, начальник автоколони №3 Гоголівського ЦТТ.

Подякою районної державної адміністрації та районної ради нагороджено заступника голови виконкому Краснолуцької сільської ради шостого скликання, директора Хитцівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Лідію Шахно.

 

Перейти до вмісту