Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Миргородські правоохоронці проводять профілактичні заходи “Ялинка”

http://www.mvs.gov.ua/mvs/img/publishing/?id=237460

На Полтавщині правоохоронці проводять профілактичні заходи під умовною назвою “Ялинка”. Основна мета заходів – запобігти незаконній вирубці хвойних дерев та торгівлі деревами у невстановлених місцях. Про це повідомили у ГУНП у Полтавській області.

З початку проведення профілактичних заходів миргородські поліцейські перевірили 5 ринків, склали 3 протоколи про вчинення адміністративних правопорушень і вилучили 75 ялинок, які реалізовували двоє місцевих підприємців без дозволу на розміщення торгового об’єкту у невстановлених для цього місцях.

Дії правопорушників кваліфіковані за частиною 1 статті 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення (торгівля з рук у невстановлених місцях), що тягне за собою накладення штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі.

Начальник Миргородського відділу поліції Василь Овчаренко запевнив, що робота триватиме й надалі.

«Робота з виявлення порушень незаконної торгівлі хвойними деревами та насадженнями лісового фонду триватиме й надалі. Наразі ми плануємо проводити спільні рейди з залученням до даного заходу представників місцевих засобів масової інформації та громадськості міста», – зазначив Василь Овчаренко.

http://www.mvs.gov.ua/mvs/img/publishing/?id=237461

Перейти до вмісту