Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство 

Кременчуцький обласний госпіталь проводитиме психологічну реабілітацію учасників АТО

Кременчуцький обласний госпіталь інвалідів війни проводитиме психологічну реабілітацію учасників АТО. Про це повідомила Кременчуцька міська рада.

Лікувальний заклад виграв тендер на проведення психологічної реабілітації учасників АТО, організований Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників АТО, розповів головний лікар Кременчуцького обласного госпіталю інвалідів війни Микола Литвиненко.

14-ти денний курс реабілітації учасники АТО зможуть пройти безкоштовно. З ними працюватиме потужна команда фахівців, які пройшли спеціальну підготовку із залученням фахівців з Литовської Республіки. Це – психотерапевт, психіатр, психологи, масажисти та лікарі вузьких спеціальностей. Для реабілітації учасників АТО працюватиме фізіотерапевтичне відділення та тренажерний зал, проводитимуться індивідуальні і групові заняття.

Зараз у госпіталі проходять курс такої реабілітації 35 учасників АТО, до кінця року планують ще оздоровити 31 особу. Направлення на реабілітацію до Кременчуцького обласного госпіталю інвалідів війни можна отримати в управліннях праці та соціального захисту. Для цього необхідно написати заяву та надати довідку про участь у антитерористичній операції та посвідчення учасника бойових дій.

Перейти до вмісту