Ви тут:
Відео Головне Полтавщина прес-онлайн-конференція Суспільство ТОП-новина 

Керівники Полтавщини прокоментували прийняття обласного бюджету-2016 (ВІДЕО)

Сьогодні на засіданні другої сесії обласної ради сьомого скликання депутати прийняли бюджет на 2016 рік.

Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький та голова облдержадміністрації Валерій Головко після закінчення сесії, в ОКІА “Новини Полтавщини”, провели брифінг для журналістів з цього приводу.

“Деякі показники бюджету-2016, звичайно, будуть коригуватися, але найголовніше, те, що ми його прийняли сьогодні. Цей документ — не чорновик, він ґрунтується на фінансовій базі спроможності економіки області та затверджений в терміни, які визначені Бюджетним кодексом. Не дивлячись на те, що склад облради сформований нещодавно, процедура ухвалення бюджету виконана згідно регламенту. У січні депутати протягом місяця матимуть змогу вникнути у його суть, зробити певні правки. Я дякую депутатам, громадськості, головам постійних комісій, усім за конструктивну і плідну роботу. Мені дуже приємно, що у новий рік ми йдемо з головним документом Полтавської області”, – сказав Біленький.

У свою чергу, і голова Полтавської ОДА Валерій Головко подякував депутатському корпусу за плідну співпрацю.

“Дякую депутатському корпусу. Остання робота над формуванням обласного бюджету була дійсно дуже плідною і отримала оцінку депутатів облради. Усе, що стосується розпису і видатків на 2016 ми внесемо після того, як усі депутати, у межах комісій, подивляться на ті об’єкти і програми, які будуть виноситися на затвердження, щодо підтвердження фінансування”, – наголосив голова Полтавської ОДА. Відповідна заява з’явилася і на  Facebook сторінці Валерія Головка. 

Знімок екрану - 24.12.15 - 15:15:20

 

Директор Департаменту фінансів Полтавської ОДА Павло Кропивка, зазначив, що загальний обсяг обласного бюджету становить 4, 5 млрд грн. У порівнянні з минулорічним він виріс на 80 млн грн.

Перейти до вмісту