Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Для вихованців Кременчуцької виховної колонії запроваджено проведення уроків моралі

IMG_4835

З 14 грудня на постійній основі для вихованців Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області запроваджено проведення уроків моралі, до яких залучено ієрея Української Православної церкви отця Олександра.

Метою проведення уроків на постійній основі є свідомій процес формування гармонійної особистості підлітків, що включає гуманність, працелюбність, чесність, правдивість, дисциплінованість, почуття відповідальності та власної гідності. 

За повідомленням прес-служби управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області перший урок відбувся в теплій та невимушеній атмосфері. Отець Олександр поговорив з юнаками про гріх, про моральну та аморальну поведінку, про дотримання заповідей Божих, про життя з молитвою та без молитви. Розповів про цінності, які допомагають кожній особистості вирватися з середовища ізольованості, обмеженого лише матеріальними потребами. Як вийти за межі власного внутрішнього «Я», відкрившись у взаємозв’язку зі світом на більш вищому рівні розвитку.

Ієрей довів до юнаків, що духовні цінності мотивують людину на скоєння певних добрих вчинків, що кардинально відрізняються від звичайних і приземлених та виступають певною передумовою відповідальності.

Під час заняття підлітки задавали багато питань та отримували доступні відповіді.

 

Перейти до вмісту