Ви тут:

АМКУ відкрило справу проти Управління капітального будівництва Полтавської ОДА

АМКУ1-300x2071Адміністративна колегія Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України порушила справу проти Управління капітального будівництва Полтавської обласної державної адміністрації за ознаками антиконкурентних дій органу адміністративно-господарського управління та контролю.

Як встановило Відділення за результатами розгляду звернення правоохоронних органів Полтавської області, УКБ Полтавської ОДА прийняло рішення щодо допущення до участі у процедурі відкритих торгів на закупівлю робіт з реконструкції громадської будівлі по вул. Шевченка, 96 у місті Полтаві пропозиції конкурсних торгів ПП «Укртехбудсервіс» та МПБРП «Сула», які не відповідали вимогам Замовника, викладених у документації конкурсних торгів і підлягали відхиленню.

Таким чином, вказані учасники отримали можливість бути допущеним до участі у Торгах не завдяки власним досягненням, а внаслідок дій Замовника, які не відповідають вимогам чинного законодавства, чим було спотворено основні принципи конкуренції.

Такі дії містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних дій органу адміністративно-господарського управління та контролю, шляхом прийняття рішення, яке призвело до спотворення конкуренції.

Розслідування у справі триває.

Полтавське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України

Перейти до вмісту