Ви тут:
Анонс Головне Оголошення Полтавщина Суспільство 

8 грудня у Полтаві презентують проект ” Мережа Вільних Місцевих Політиків”

міні-300x1738 грудня о 15-00 у приміщенні Полтавської обласної ради, к.422 відбудеться презентація проекту «Мережа Вільних Місцевих Політиків». На зустріч запрошуються депутати, громадські активісти та журналісти.

Спікери – Віталій Загайний (Голова ГО «Центр Громадянських Ініціатив») та Максим Колєсніков (член громадської ради при Міністерстві регіонального розвитку) розкажуть історії успіху 20 регіональних політиків, які, пройшовши школу проекту, здобули перемогу на останніх виборах. Більшість із них балотувалися вперше.

Організатори запрошують політиків, громадських активістів та журналістів до участі у презентації.

Мережа Вільних Місцевих Політиків – спільний проект ГО Центр Громадянських Ініціатив та представництва Фонду Фрідріха Наумана в Україні (діє з 2014 року), створений щоб посилити вплив на формування української регіональної та місцевої політики з боку активних громадських активістів та депутатів місцевих рад, сприяти їх професійному зростанню, пропонувати дієві розв’язки місцевих проблем.

На Форумах Мережі – основних заходах проекту можна розширити свої професійні контакти, критично оцінити власну діяльність та знайти нових колег, з якими пліч-о-пліч можна змінювати країну на краще.

Заходи проводять кращі українські та закордонні фахівці з питань місцевого та регіонального розвитку, управління проектною діяльністю, роботі з громадами та застосування соціальних технологій, багатьох галузевих тем, депутати Парламенту і місцевих рад поточного й попередніх скликань.

Проект презентуватимуть:

​ Віталій Загайний (Голова Центру Громадянських Ініціатив з 2013 року, технолог, модератор, тренер та організатор ділових публічних подій, експерт з питань самоврядування та самоорганізації).

​ Максим Колєсніков (Експерт з питань партійного будівництва, децентралізації та місцевого самоврядування. Тренер та організатор навчальних заходів. Керівник та учасник парламентських та місцевих виборчих кампаній).

тел. для довідок – 050 404 1167

Перейти до вмісту