Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

Полтавських журналістів запрошують до Програми міжредакційних обмінів

uknp.ru

Видання «KyivPost» вже 1,5 роки організовує Програму міжредакційних обмінів. Журналіст, який бажає податися на програму, заповнює анкету та отримує змогу постажуватися в редакції ЗМІ з іншого регіону (журналіст сам обирає видання з партнерів програми).

Термін стажування – від 2 тижнів до 2 місяців. Учасник отримує стипендію у розмірі приблизно 550 євро на місяць (сума трохи коливається через курс євро). Але цього цілком вистачає на проживання, харчування, транспортні витрати в іншому місті.

Важливою умовою є те, що журналіст не повинен переривати термін свого стажування, тобто приїздити на кілька днів додому – не бажано.

Друга можливість полягає у тому, що редакція видання зголошується бути партнером програми. Самому ЗМІ це нічого не коштує. Натомість до них може приїхати журналіст з іншого регіону для стажування. Фонд Media Development Foundation, який опікується цією програмою, повністю оплачує стажування цій людині. По суті, редакція отримує безкоштовні «руки». Завдання ЗМІ у цьому випадку – максимально задіяти людину, щоб стажування для неї пройшло з користю.

Відбiр пройде 5 разів (наприкінці січня, березня, травня, серпня і жовтня).

Поки що до програми долучилося лише ОДТРК «Лтава» і «Полтавське Громадське». 

Перейти до вмісту