Ви тут:

У Карлівці побили депутата райради від ВО “Свобода” Журу

Сьогодні на третьому засіданні сесії Полтавської обласної ради очільник фракції ВО “Свобода” в обласній раді Анатолій Ханко розповів, що учора ввечері троє невідомих по-звірячому побили депутата Карлівської райради від ВО “Свобода” Олександра Журу. Ще й наостанок пригрозили: “Так буде з кожним!”.

Правоохоронці встановили, що до приймального відділення Карлівської центральної районної лікарні доставили 47-річного та 48-річного чоловіків з тілесними ушкодженнями.

Близько 18-ї годинибіля під’їзду будинку по вулиці Ілліча. троє невідомих осіб спричинили тілесні ушкодження двом мешканцям Карлівки металевим прутом. Один із потерпілих – депутат районної ради, інший – колишній правоохоронець.

Потерпілі з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості перебувають на лікуванні у районній лікарні.

Нападники були одягнені в чорний одяг, спортивної тілобудови, віком до 30-ти років, зростом близько 180-185 см, розмовляють суржиком.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (стаття передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років). Правоохоронці звертаються з проханням до свідків події – повідомити до Карлівського відділу поліції.

Свою версію побиття залізними прутами депутата-“свободівця” та його напарника розповів журналістам Карлівський міський голова:

Перейти до вмісту