Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві пройшов Гендерний квест

нагородження учасників

Щороку з 25 листопада до 10 грудня в Полтавському регіоні проходить акція «16 днів проти насильства», головною метою проведення акції є привернення уваги громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сім’ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав та обов’язків жінок і чоловіків та активізація партнерського руху органів державної влади, державних закладів, громадських організацій до проблем насильства в сім’ї та захисту прав жінок.

З нагоди початку акції в області Управління у справах сім`ї, молоді та спорту облдержадміністрації спільно з комунальною установою «Обласний молодіжний центр» Полтавської обласної ради провели інтелектуально-спортивний квест «Гендерний вимір». Участь у заході взяли 9 команд з ліцеїв, коледжів та технікумів нашої області.

Під час гри командам необхідно було вирішити логічні завдання гендерної тематики та швидко знайти розгадані місця. Гравці мали можливість проявити як розумові, так і фізичні здібності. Боротьба за перемогу була запеклою.

Всі учасники квесту «Гендерний вимір» отримали сертифікати учасників та цінні призи, перемогу здобула команда Полтавського політехнічного коледжу “Свідомий вибір”.

Під час проведення вищевказаного заходу волонтерами паралельно проводилась інформаційно-роз’яснювальна кампанія «Стоп насильству в сім’ї», в рамках якої було роздано інформаційні матеріали.

нагороди

Перейти до вмісту