Ви тут:
Головне Культура Полтавщина Суспільство 

У Миргороді привітали працівників культури та аматорів народного мистецтва

За вагомий внесок працівників культури та аматорів народного мистецтва у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно – просвітницьку діяльність та підтримуючи ініціативу громадськості в Україні  9 листопада відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Напередодні свята, 6 листопада 2015 року, в Миргородському районному будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди професійного свята працівників культури.

Як повідомляють у Миргородській РДА, на захід запросили голову районної державної адміністрації Юрія Коваленка,  голову районної ради Анатолія Карбана, працівників відділу культури і архіву райдержадміністрації, будинків культури, бібліотек, музейних закладів, дитячих музичних шкіл, ветеранів праці галузі, аматорів та майстрів народного мистецтва.

Керівники району щиросердно привітали присутніх зі святом, побажали усім міцного здоров’я, родинного тепла, творчої наснаги  і особистого щастя.

За вагомий особистий внесок у збереження, розвиток і популяризацію культурно – мистецької спадщини району спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради були відзначені кращі працівники та трудові колективи закладів культури.

Приєдналась до привітань і начальник відділу культури і архіву райдержадміністрації Наталія Халдай, яка привітала своїх колег із професійним святом, зазначивши, що працівники культури – це люди, які несуть радість та любов до танцю, співу, слова, до життя, наповнюють будні високими і світлими почуттями. Вона також вручила грамоти управління культури облдержадміністрації та відділу.

А далі на всіх присутніх чекав приємний сюрприз.

За ініціативи директора Миргородського районного будинку культури Віктора Фещенка, сприяння завідувача сектору культури і туризму Зіньківської райдержадміністрації  Людмили Кімлик – Ярохи культармійську родину Миргородщини вітали кращі творчі колективи та солісти Зіньківщини.

Захоплені щирістю, професіоналізмом артистів вдячні миргородці після кожного концертного номеру дякували бурхливими оплесками та вигуками: «Браво!».

Концерт завершився. Зворушені і щасливі залишали працівники культури затишний зал районного будинку культури, щоб вже завтра відкрити двері своїх закладів для вдячних відвідувачів.

Перейти до вмісту