Ви тут:
Офіційно Полтавщина Суспільство 

У Машівці обрали постійні комісії районної ради

2015-11-2625 листопада відбулося друге пленарне засідання першої сесії Машівської районної ради сьомого скликання, яке відкрила і вела голова районної ради Катерина Ткаченко. У роботі сесії також взяли участь селищний та сільські голови, представники засобів масової інформації.

Новообраний склад депутатів зібрався аби обговорити персональний склад постійних комісій районної ради.

Крім того, розглянули питання про затвердження Регламенту районної ради, про затвердження Положення про постійні комісії районної ради, про утворення Президії районної ради, про затвердження Положення про Президію районної ради.

Депутати підтримали пропозицію щодо створення 4 постійних комісій районної ради: з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та податків; з питань промислової політики, транспорту, будівництва, зв’язку, управління майном, аграрної політики, земельних відносин, екології та раціонального природокористування; з питань освіти, культури, соціального захисту, медицини, торгівлі, молодіжної політики та спорту; з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування та забезпечення законності і правопорядку.

Кожен із присутніх депутатів мав можливість висловити побажання стати членом однієї з комісій, тож усі думки було враховано, – повiдомляє сайт облради.

Перейти до вмісту