Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці стартував Марафон написання листів до Святого Миколая

http://kremen.gov.ua/images/news/display/1573.jpg

Учора у Кременчуці стартувала традиційна загальноміська акція “Святий Миколай – дітям”, повідомляють у міській раді.

Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський центр соціальних служб у справах сім’ї, дітей та молоді, Управління у справах сім’ї, дітей та молоді, Управління освіти Кременчука за підтримки Представництва Фонду народонаселення ООН в Україні вже тринадцятий рік поспіль її проводять.

Цього року організатори обіцяють зберегти найкращі традиції акції та додати кілька нових, цікавих моментів. Зокрема, вже відомо що подарунки для дітей із соціальних установ та сімей, які опинились у складних життєвих обставинах збиратимуть у навчальних закладах міста з 26 листопада по 15 грудня, а з 12 по 15 грудня волонтери пропонуватимуть кременчужанам приєднатись до акції, придбавши та передавши подарунки для малечі.

Організатори продовжать вже традиційний Марафон написання листів до Святого Миколая, протягом якого волонтери відвідують соціальні установи міста та малюють із дітьми омріяні подарунки.

25 листопада відбулась перша поїздка в рамках Марафону. Волонтери привезли 42 дитячі мрії із Кременчуцького обласного дитячого психоневрологічного санаторію “Славутич”.

Організатори планують відвідати 5 соціальних установ міста та охопити більше 150 дітей.

594315-11-26-16-12-05-957

http://kremen.gov.ua/images/gallery/display/594315-11-26-16-11-56-879.jpg

Перейти до вмісту