Ви тут:
Головне Економіка Комуналка Полтавщина Споживач Суспільство 

Теплоенергетикам не вистачає грошей – Володимир Чернявський

DSC03309

Володимир Чернявський, генеральний директор обласного підприємства “Полтаватеплоенерго”, висловив вдячність полтавцям за своєчасні розрахунки, а також міській владі Полтави за своєчасне рішення про початок опалювального сезону та підкреслив, що Полтавська область – серед кращих у державі щодо розрахунків за газ.

Щороку “Полтаватеплоенерго” залучає 30 млн гривень власних коштів на реконструкції мереж і котелень, але це вже втричі менше від потреби. На жаль, так і не вдалося підписати кредитно-грантову угоду з “Європейським банком реконструкції і розвитку” на 24 млн євро. Був проведений незалежний аудит, полтавці готові залучити ці кошти, але європейці заморозили цей процес. “Політичні процеси, які загострилися в Україні влітку, не дали можливості поки що реалізувати цей проект”, – зазначив Чернявський.

Він сподівається, що вдасться залучити ці кошти для розвитку підприємства, або отримати підтримку місцевої влади. Адже теплонергетики готові реконструювати декілька котелень задля покращення роботи.

Попри всі складнощі “Полтаватеплоенерго” вчасно провело всі заходи до опалювального сезону 2015-2016 років та сподівається на його стабільне проведення.

 

 

Перейти до вмісту