Ви тут:
Головне Кримінал Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Судитимуть членів організованої групи, які викрадали газовий конденсат

pfotoprokПрокуратурою Полтавської області затверджено та направлено до суду для розгляду по суті обвинувальний акт щодо 6 осіб у вчиненні злочинів, передбачених ч. ч. 3, 5 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена організованою групою). Про це повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, прокуратури області Юрій Розанов.

 За його інформацією, під час досудового розслідування встановлено, що четверо мешканців області та двоє операторів із видобування нафти й газу НГВУ «Полтаванафтогаз», організувавшись у групу, здійснювали систематичне викрадення газового конденсату з установки УППГ-1, розташованої на території вищезгаданого підприємства.

«Своїми незаконними діями вони завдали НГВУ «Полтаванафтогаз» понад 100 тис. грн. збитків, із метою відшкодування яких на майно підозрюваних наразі накладено арешт», – сказав Юрій Розанов

 Нагадаємо, п’ятьох членів групи затримали 31 липня цього року поблизу с. Осняги Гадяцького району під час викрадення газового конденсату.

Причетність ще одного мешканця області до скоєння злочину було встановлено та доведено під час досудового розслідування.

 

Перейти до вмісту